Hasselt University
Address: 
Hasselt, Belgium
Categories: 
Educational
Status: 
Completed 2010
Client: 
Universiteit Hasselt
End user: 
Universiteit Hasselt
Total surface: 
12.300 m²

The University of Hasselt had a clear vision of the renovation of the Diepenbeek campus. Especially the principal building D went through many important improvements - main entrance received a full glass façade several meters high, glass walls replaced also a big part of the back of the structure. This area now serves as a winter garden as well. The completely renovated roof got a thick layer of insulation and the old aluminum windows were replaced. In addition, the project consisted also of entire renovation of the agora and construction of several laboratories for the faculties of Chemistry, Physics and Biology.

Hasselt University
Hasselt, Belgium
Educational